Ipari törlők

Hatékony törlési megoldások  – Ipari törlők és többször használható ipari tisztítókenők 

Az ipari törlőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a felhasznált terület elvárásainak, normáinak. Az ipari törlőkendő jellemzője, hogy sokoldalú felhasználási területük független a feladattól, vagy az iparágtól. Az ipari törlőkendő úgy lett kialakítva, hogy a környezetkímélő és költséghatékony legyen.

 

Minőségi ipari törlő, és tisztítókendő - Kiváló törlési megoldás

Költséghatékony megoldás minden törlési, tisztítási feladathoz. Vállakozásunk sokéves tapasztalatával segítünk felmérni partnereink egyedi igényeit. A számos lehetőség közül segítünk kiválasztani az legoptimálisabb törlőket az általunk forgalmazott kiváló márkák közül – Profix, Kimberly-Clark, Tork

Professzionális törlőink az egyszerűbb, és a kényes feladatok, vagy a laboratóriumi, tisztatéri környezet számára is kínálnak megoldást. Képesek vagyunk minden iparág igényét kiszolgálni.

Tesztelésre díjtalan törlők biztosításával megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket.

A minőségi ipari törlőkendők és tisztítókendők használatának előnyei a gépronggyal szemben:

                       hyginvest_oldal_-_rongy.jpg                                     6155.jpg

  • konkrét törlési feladatra készülnek,
  • mindig azonos méretűek és minőségűek a törlők,
  • a törlők kisebb munkaráfordítással, nagyobb teljesítményt nyújtanak,
  • nem károsítják a munkaeszközöket és a késztermékeket,
  • a tisztítókendők használatával csökken a termelt hulladék mennyisége.

 

Szöszmentes, erős, szakadásálló, oldószereknek és fertőtlenítőszereknek ellenálló többször használható ipari törlőkendők

Profix EsconProfix Escon

A kiváló minőségű többször használható ipari törlő kialakításánál különösen figyelnek a gyártók, hogy erős, nedvszívó és szakadásálló legyen. A Profix Strong ipari törlőkendő például erős nedvszívó képességű, szakadásálló, puha dombornyomott, többször használható törlő. Ajánlott felhasználási területe: ipari és karbantartási munkák, autóipar, finommechanikai ipar, nyomdaipar, üzemi konyhák.

Profix VenetProfix Venet

Számos felhasználási területe kínálunk szöszmentes ipari törlők is. Az általunk forgalmazott Profix Venet, Profix Vispo típusú különlegesen puha textil jellegű ipari törlő felhasználása kimondottan javasolt érzékeny felületek finom törlésére.  Javasolt az autóiparban és azok beszállítóinál: festőműhelyek, finommechanikai alkatrészeknél, gépgyártásnál vagy fröccsentésnél. Hasonló felhasználási területekre ajánljuk, kreppelt, jó nedvszívó és oldoszerálló, Profix Escon Power, Profix Escon Crépé ipari törlőket, amely szintén szöszmentes, kiváló szakítószilárdságú, kreppelt, jó nedvszívó és oldoszerálló, ezért kiválóan alkalmas zsírtalanításhoz.

 

Nagy nedvszívású ipari törlők

Az Airlade technológiával készült általános célú törlők magas nedvszívóképességű anyagának köszönhetően ideális, a szennyeződések és a kiömlött anyagok feltörlésére.

A 100%-ban celllulóz anyagból, Airlade technológiával készült törlők képesek az anyag vastagságától függően, nedvszívó képességüket saját súlyuk 500-750%-ra növelni.

Profix TaginProfix Super

 

Élelmiszeripari törlők

Tudta, hogy a rongyokban élő baktériumok milyen veszélyesek lehetnek? A kiváló minőségű eldobható ipari törlőkendőket úgy alakították ki, hogy mindezt megakadályozzák. Az élelmiszeripar számára különleges anyagból és technológiával nagy szakítószilárdságú, fertőtlenítőszereknek ellenálló, szöszmentes törlőket kínálunk. A törlők „Élelmiszeripari felhasználásra engedélyezett” tanúsítvánnyal rendelkeznek. Kiválóan alkalmasak élelmiszerekkel közvetlen használatra, pl. húsok és halak letörlésére. Használhatók mosogatáshoz, lecsöpögő víz és más folyadékok felitatásához. Kiválóan alkalmasak élelmiszerekkel közvetlen használatra, pl. húsok és halak letörlésére.

           Törlők olajos, zsíros szennyeződések felitatására, eltávolítására

            Profix PolywipeProfix Polywipe

A Profix Poly-Wype törlők Jó nedvszívó képességűek,100 % Melt-Blown polipropilén.
Erős, nedvesen is nagy szakítószilárdságú, szöszmentes törlők. A tisztítókendők kicsavarhatók („szivacs-hatás“) és többször használhatók.
Oldószerálló és szilikonmentes. Ideális sima felületek tisztításához nedvesen és oldószerekkel használva, vagy speciális tisztítókendőként olajos és zsíros szennyeződések felszívására. A törlő az olajat jobban felszívja, mint a vizet.