Ipari törlők

 

Hatékony törlési megoldások  – Többször használható ipari törlők

Az ipari törlőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a felhasznált terület elvárásainak. Az ipari törlőkendőket a gyártók folyamatosan fejlesztik, hogy költséghatékony és környezetkímélő megoldást biztosítsanak.

Minőségi ipari törlők, és tisztítókendők - Kiváló törlési megoldások

Vállakozásunk sokéves tapasztalatával segítünk felmérni partnereink egyedi igényeit. A számos lehetőség közül a legoptimálisabb törlőket javasoljuk az általunk forgalmazott márkák közül – Profix, Kimberly-Clark, Tork, TexWipe ITW, Sontara

Képesek vagyunk minden iparág egyedi igényeit kiszolgálni.

Tesztelésre díjtalan törlők biztosításával megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket.

A minőségi ipari törlőkendők és tisztítókendők használatának előnyei a gépronggyal szemben:

  • konkrét törlési feladatra készülnek,
  • mindig azonos méretűek és minőségűek a törlők,
  • a törlők kisebb munkaráfordítással, nagyobb teljesítményt nyújtanak,
  • nem károsítják a munkaeszközöket és a késztermékeket,
  • a tisztítókendők használatával csökken a termelt hulladék mennyisége.

Szöszmentes, erős, szakadásálló, oldószereknek és fertőtlenítőszereknek ellenálló többször használható ipari törlőkendők

Profix EsconProfix Escon

A kiváló minőségű többször használható ipari törlő kialakításánál különösen figyelnek a gyártók, hogy erős, nedvszívó és szakadásálló legyen. A Profix Strong ipari törlőkendő például erős nedvszívó képességű, szakadásálló, puha dombornyomott, többször használható törlő. Ajánlott felhasználási területe: ipari és karbantartási munkák, autóipar, finommechanikai ipar, nyomdaipar, üzemi konyhák.

Profix VenetProfix Venet

A Profix Venet, Profix Vispo típusú különlegesen puha textil jellegű ipari törlő felhasználása kimondottan javasolt érzékeny felületek finom törlésére. Javasolt az autóiparban és azok beszállítóinál: festőműhelyek, finommechanikai alkatrészeknél, gépgyártásnál vagy fröccsentésnél.

Nagy nedvszívású ipari törlők

Az Airlade technológiával készült általános célú törlők magas nedvszívó képességű anyagának köszönhetően ideális, a szennyeződések és a kiömlött anyagok feltörlésére.

A 100%-ban celllulóz anyagból, Airlade technológiával készült törlők képesek az anyag vastagságától függően, nedvszívó képességüket saját súlyuk 500-750%-ra növelni.

Profix TaginProfix Super

Élelmiszeripari törlők

Az élelmiszeripar számára különleges anyagból és technológiával nagy szakítószilárdságú, fertőtlenítőszereknek ellenálló, szöszmentes törlőket kínálunk. A törlők „Élelmiszeripari felhasználásra engedélyezett” tanúsítvánnyal rendelkeznek. Élelmiszerekkel érintkezhetnek. Használhatók gépek karbantartására, mosogatáshoz, lecsöpögő víz és más folyadékok felitatásához.

           Törlők olajos, zsíros szennyeződések felitatására, eltávolítására

            Profix PolywipeProfix Polywipe

A Profix Poly-Wipe törlők antisztatikus jó nedvszívó képességűek,100% Melt-Blown polipropilén.
Erős, nedvesen is nagy szakítószilárdságú, szöszmentes törlők. A tisztítókendők kicsavarhatók („szivacs-hatás“) és többször használhatók.
Oldószerálló és szilikonmentes. Ideális sima felületek tisztítására. Nedvesen és oldószerekkel használva, vagy speciális tisztítókendőként olajos és zsíros szennyeződések felitatására. A törlő anyagából adódóan az olajat jobban felszívja, mint a vizet.